Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar

Veilig en vertrouwd

Spelenderwijs wijzer worden in een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving in het kindcentrum bij u in de buurt? Dat kan bij BSO Eigen-Wijs in ons kindcentrum. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen hier terecht voor buitenschoolse opvang, waarin we een breed activiteitenaanbod aanbieden.

De zeer betrokken en kundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat alle kinderen zich thuis voelen bij BSO Eigen-Wijs. We zijn een gezonde opvang. Als de kinderen uit school komen eten we een gezond tussendoortje en is er tijd om samen de dag door te nemen en te bespreken welke activiteit we gaan doen die dag.

Zoveel mogelijkheden

In het pand is een grote gymzaal waar we vaak te vinden zijn. Of het nu gaat om voetballen, klimmen of lekker ravotten: alles is mogelijk. Naast het gebouw van de BMV liggen de voetbalvelden van V.V. Spaubeek. Hier mogen we tijdens BSO-tijd gebruik van maken. We voetballen niet alleen, maar doen ook spellen zoals tikkertje. De kinderen hebben hier de ruimte om zich naar hartenlust uit te leven.

Waar je ons vind

De BSO-ruimte zelf bevindt zich op de eerste etage tegenover de voetbalkantine. In deze ruimte kunnen de kinderen spelen in de bouwhoek, in de beautyhoek, knutselen, spelletjes doen en nog veel meer!

Openingstijden

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag op schooldagen zowel vóór school als na school. Ook bieden we opvang tijdens de vakanties.

Aanmelden

Spreekt de BSO  je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je samen een keer een kijkje nemen, neem dan contact met ons op

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Inschrijven