Over KC Eigen-Wijs

Ruimte voor initiatief, ontdekken en zelf keuzes maken

Waar we voor staan

Op kindcentrum Eigen-Wijs bieden we ruimte om eigen initiatief te nemen, te mogen ontdekken en zelf keuzes te maken. Je leert jezelf kennen om te weten wie je bent en wat je wilt door samen met anderen te ontdekken en elkaar te laten groeien. We leren eigen-wijs te zijn.

Wat wij als doel hebben ...

We bieden een boeiend en uitdagend aanbod binnen een veilige en prettige omgeving. We werken samen met anderen binnen en buiten het kindcentrum. We interesseren, motiveren en stimuleren iedereen om zich te ontwikkelen. Zowel alleen als samen met anderen. We maken kennis met de wereld om ons heen en zijn voorbereid op wat er op ons pad komt.

Onze toekomst begint vandaag

KC Eigen-Wijs neemt deel aan de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV). Dit houdt in dat de basisschool, samen met de kindpartner Spelenderwijs hun intrek hebben genomen in een nieuw gebouw.

We willen uitgroeien tot een kindcentrum, waarin sprake is van een gezamenlijke visie, een doorgaande lijn, waarin kinderen zich van 2 tot 13 jaar kunnen ontwikkelen.

Kinderen leren en spelen, binnen en buiten schooltijd, in het kindcentrum en kunnen daar hun talenten in de volle breedte ontwikkelen. Betrokkenheid van ouders vinden we zeer belangrijk.

Praktische info​

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Spreekt het kindcentrum je aan en wil je je kind aanmelden, vul dan vlug het formulier in.

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Inschrijven