Missie en visie

We bieden basisonderwijs en kinderopvang

Inleiding

Wij stemmen het aanbod af op de behoefte van de kinderen en maken ze zo zelf actief. Zo stemmen wij onze onderwijsactiviteiten, aanpakken, strategieën en methoden op elkaar af. Dat doen we niet alleen op leerlingniveau, maar ook kindcentrum breed.

Samenhang en verbinding zijn dan ook belangrijke, terugkerende kernthema’s binnen onze (onderwijs)organisatie. Niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor de medewerkers en kindpartners.

WAT WE GRAAG WILLEN

Onze missie

Op kindcentrum Eigen-Wijs bieden we ruimte om eigen initiatief te nemen, te mogen ontdekken en zelf keuzes te maken. Je leert jezelf kennen om te weten wie je bent en wat je wilt door samen met anderen te ontdekken en elkaar te laten groeien. We leren eigen-wijs te zijn.

Hoe we naar de toekomst kijken

Onze visie

We bieden een boeiend en uitdagend aanbod binnen een veilige en prettige omgeving. We werken samen met anderen binnen en buiten het kindcentrum. We interesseren, motiveren en stimuleren iedereen om zich te ontwikkelen. Zowel alleen als samen met anderen. We maken kennis met de wereld om ons heen en zijn voorbereid op wat er op ons pad komt.

Kernwaarden

Lees meer over onze kernwaarden en hoe we die in de praktijk brengen

Samen

We bieden een veilige en prettige omgeving waarin we stimuleren om met- en van elkaar te leren. We zijn open, eerlijk en kunnen elkaar vertrouwen. Daarom kunnen we ook goed samenwerken en kan iedereen zich ontwikkelen. Wat we doen, doen we met plezier en met veel motivatie en betrokkenheid. We doen dit binnen het kindcentrum en met anderen om ons heen.

Uitdagend

Iedereen is anders en heeft andere kwaliteiten. We zijn ons hiervan bewust en bieden daarom een boeiend en uitdagend aanbod aan in de omgeving van ons kindcentrum. Hiermee interesseren, motiveren en stimuleren we iedereen om zich te ontwikkelen. We maken kennis met de wereld om ons heen en willen zo duurzaam mogelijk zijn.

Sterk

Samen zetten we de schouders eronder om ons te kunnen ontwikkelen. Daarbij is ruimte om eigen initiatief te nemen, te mogen ontdekken en zelf keuzes te maken. Je leert jezelf kennen om te weten wie je bent en wat je wilt. We benaderen elkaar positief, met respect en vergroten elkaars zelfbeeld. Zo groei je zelf ook.

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Inschrijven